Beisfjord

God ettermiddag Nordland. He married Vigdis Margit Moe in 1951 and was later married to Hedda Giertsen.


Pin On Geocaching

Snøskredet i Beisfjord isolerer bygda Utsettelsen av ny flyplass i Bodø får store konsekvenser for planene til næringslivetdu får møte den nye sykehusdirektøren ved Nordlandssykehuset Ingeborg Oktober er klar med ny plate og Isabell gleder seg til sprinten i VM i snøsportDette og mer til i Nordland i Dag - Vi høres.

. Christie was born in Oslo on 24 February 1928 a son of Ragnvald Christie and Ruth Hellum. Dronningens gate 27 Narvik. Det er heller ingen barn som er savnet så vi har ingen grunn til.

Nettet tilbake i Beisfjord. 16877 nye koronasmitta registrerte siste døgn ny rekord. Having passed examen artium at Berg Upper Secondary School in 1946 Christie graduated in sociology from the University of Oslo in 1953.

Narvik kommunes innbyggerportal viser deg kommunale tilbud og tjenester. Vi har nå fått bekreftet at ingen ansatte ved de tre store bedriftene i Beisfjord det vil si Beisfjord sementvarefabrikk Beisfjord skole og barnehagen er savnet. Alf-Helge ville hjelpe men ble stoppet.

Til toppen Ansvarlig redaktør. Telenor melder til NRK at nettet og mobildekningen skal være tilbake igjen etter skredet som gikk i. Det siste døgnet er det.

Omfanget er så langt ikke kjent. Desember 2016 og er en del av E6Den har ett løp på 4 164 meterTunnelen går i fjell under tettstedet Hundorp og leder. Hundorptunnelen er en veitunnel mellom Frya og Hundorp i Sør-Fron kommune i InnlandetTunnelen åpnet 17.

I tillegg stenger et skred E69 i Finnmark. Forbudt for private å legge til kai i Beisfjord. Vi har vært i kontakt med Beisfjord bygdelag og de har bistått oss med å kartlegge om det kan være mennesker som er tatt av raset.

220122 1256 Alf-Helge Liljebakk hadde planer om å hente privatpersoner i Beisfjord med båten sin. Salsrekord for nye hytter i fjor. For andre gang på under en uke har det gått skred i Beisfjord.

Christian Senning Andersen Adresse. En bolig er evakuert sier politiet. Etter eit år med rekordhøgt sal av nye hytter forventar hytteprodusentane vidare vekst i 2022 for sal og nybygging.

Straumlinja til tettstaden Beisfjord i Narvik kommune er kutta og eit hus er evakuert etter at det har gått eit snøskred over Beisfjordvegen.


New The 10 Best Photography With Pictures Neblina Frio Montana Camino Paisajes Photography Tra Amazing Photography Travel Photography Photography


Pin On Beautiful Rooms


I Love My Little Town Liberty Sc Favorite Places Liberty Places


Beisfjord Narvik Norway 30 06 19 10ppp


Pin On Backcountry Eco


Pin On The Second Great War Land


Sakr D0612 0064 Tif Ikke Oppgitt Arkivverkets Digitale Fotoarkiv Exposure Time Focal Length Kristiansand


Pin Auf Maps


The Start Of The Kungsleden In Abisko National Park Swedish Travel Sweden Travel National Parks

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel